logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
chuckm99@gmail.com  
#1 Posted : Thursday, February 25, 2021 6:43:01 PM(UTC)
chuckm99@gmail.com

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 2/25/2020(UTC)
Posts: 10

Hi,

Running 4.3.0 on an iPad Air (4th Gen).

The speedometer TEXT gauge shows "0" until the speed reaches 5mph, then shows "1" until the speed reaches 15mph, then "2" until the speed reaches 25mph, etc, etc. I have tried changing the font size, the spacings, and the text alignment to no avail. I am sure there is a setting that I inadvertently changed that is causing this, but I am lost. Help!

Regards.

Chuck

PS - this doesn't appear to be a problem with other text gauges, only speedo.
Mark  
#2 Posted : Saturday, February 27, 2021 10:45:23 AM(UTC)
Mark

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 4/12/2014(UTC)
Posts: 653

Was thanked: 12 time(s) in 10 post(s)
Send me the BlueFire App's event log (Settings/Send the Event Log) and let me take a look. What does your speed show on the Driving page? Did you try changing the width of the text gauge or changing the size?
chuckm99@gmail.com  
#3 Posted : Sunday, February 28, 2021 9:49:53 PM(UTC)
chuckm99@gmail.com

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 2/25/2020(UTC)
Posts: 10

Hi Mark,

I just emailed the event log. Thanks for looking. I have changed the width of the gauge and the percent of the gauge - no joy. I will look at the Drive info next time I take the coach out. It will be a few days from now.

Regards.

Chuck
Mark  
#4 Posted : Monday, March 1, 2021 4:09:52 PM(UTC)
Mark

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 4/12/2014(UTC)
Posts: 653

Was thanked: 12 time(s) in 10 post(s)
You have the Speedometer Ratio set to .1 which means that your existing tires are 1/10 the size of the original tires so your speed is 1/10 of your speedometer reading. Those are pretty small tire you have :)
chuckm99@gmail.com  
#5 Posted : Monday, March 1, 2021 8:02:24 PM(UTC)
chuckm99@gmail.com

Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 2/25/2020(UTC)
Posts: 10


Thanks Mark. Sorry I am such a numb-nut. But I figured I had accidentally set some parameter, just had no idea which one....

Regards.

Chuck

PS - I wish my tiny tires cost 1/10 of the $$ of the big tires!
Mark  
#6 Posted : Monday, March 1, 2021 8:48:04 PM(UTC)
Mark

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 4/12/2014(UTC)
Posts: 653

Was thanked: 12 time(s) in 10 post(s)
I'm going to add a 'Got It' alert to viewing the dash if this option is set. Probably easy for others to do what you did.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.