logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Alan Hines  
#1 Posted : Saturday, July 4, 2020 12:16:02 PM(UTC)
Alan Hines

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 7/4/2020(UTC)
Posts: 1
United States
Location: CA

I have successfully installed the adapter and connected with two different iPads. When the app is running the screens continually refresh. For example in the Repair page it will display data and then animate to the right and restart. I have a 2016 Tiffin Allegro Bus (Power Glide Chassis)

I am connected to both buses J1939 & J1708. Without connecting to J1708 I do not get any Engine information on the Information Page. While connecting to both buses I still do not get any Motorhome Data, just Brake and Engine data.

Thanks

Alan Hines



Mark  
#2 Posted : Sunday, July 5, 2020 5:43:01 PM(UTC)
Mark

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 4/12/2014(UTC)
Posts: 652

Was thanked: 12 time(s) in 10 post(s)
The ECM must not be sending Motorhome Data (VIN, make, model, etc.). I would recommend forgetting about this data and turn off J1708 and run with just J1939 (see the Getting Started document on J1708). Also, try querying the IRV2 forums for others with a similar configuration and see what they are doing.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.