Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Jporietis  
#1 Posted : Monday, May 20, 2019 7:37:46 AM(UTC)
Jporietis

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/6/2019(UTC)
Posts: 2
Canada
Location: Bc

I like the fact I can make manually select fuel fill up. Is it possible to add a gallon amount as sometimes I just add enough fuel to get to location with more reasonable fuel price
Mark  
#2 Posted : Monday, May 20, 2019 8:36:24 AM(UTC)
Mark

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 4/12/2014(UTC)
Posts: 309

Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
I've added this to the list for the next version (3.8).
Users browsing this topic
Similar Topics
Wanted: manual fuel fillup function (Likes, Gripes, and Wants)
by Rogue1bus 10/22/2018 1:59:32 PM(UTC)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.