logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Pjtatro  
#1 Posted : Saturday, January 19, 2019 2:36:51 PM(UTC)
Pjtatro

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/19/2019(UTC)
Posts: 2
United States
Location: Richmond, VA

I went in the MH to setup my device, it blinks blue but never shows up as a BlueTooth device on either my iPad nor iPhone. I followed the instructions for a factory reset and it did not resolve the issue. Another weird issue is that when it is plugged in it interferes with my FM radio reception. Upon opening the device it has the electronic "burned" smell. Any help is greatly appreciated.

Pete Tatro
JoeHoffman  
#2 Posted : Saturday, January 19, 2019 3:48:30 PM(UTC)
JoeHoffman

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/19/2019(UTC)
Posts: 6
Man
United States
Location: Depends

Did you verify that Bluetooth is enabled on your pad/phone?
Did you ensure your pad/phone is close to the adapter, doing it outside the coach is likely not going to work.
Pjtatro  
#3 Posted : Saturday, January 19, 2019 4:25:03 PM(UTC)
Pjtatro

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/19/2019(UTC)
Posts: 2
United States
Location: Richmond, VA

Yes, it was a foot away from the adapter and searching for bluetooth devices.

Edited by user Saturday, January 19, 2019 10:56:21 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.