Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Dynasty_09  
#1 Posted : Saturday, June 15, 2019 6:53:40 PM(UTC)
Dynasty_09

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 4/17/2019(UTC)
Posts: 2
Man
Canada
Location: St-Colomban

Thanks: 1 times
First, I love the app and it gives me a lot of vital infos.

Would it be possible to develop a linear gauge instead of Circular? That would open great dash layout...
Mark  
#2 Posted : Sunday, June 16, 2019 5:46:29 AM(UTC)
Mark

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 4/12/2014(UTC)
Posts: 309

Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
It's possible but a bit of work. I've added it to the future request list. Any particular gauges that would be better linear than circular?
thanks 1 user thanked Mark for this useful post.
Dynasty_09 on 6/16/2019(UTC)
Dynasty_09  
#3 Posted : Sunday, June 16, 2019 6:37:04 AM(UTC)
Dynasty_09

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 4/17/2019(UTC)
Posts: 2
Man
Canada
Location: St-Colomban

Thanks: 1 times
Hi Mark,
thanks for your fast reply…
I think the Temps (Coolant, Tranny, Oil) and pressure (Air, Oil) would be good candidates since it would take less estate on the dash and give a clear feedback.
Again, Congratulations for an excellent products and superb feedback!
simssj  
#4 Posted : Saturday, August 3, 2019 5:26:51 AM(UTC)
simssj

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 7/29/2019(UTC)
Posts: 3

I second this request... I've very much like to see a linear gauge option for things that are generally qualitative, not necessarily quantitative. Example DC Voltage: 10-11 is bad; 12-14 is good; above 14 is bad... A simple linear gauge of, say, 9 segments; the three on the left and right red, the middle three green, would save a ton of screen real estate, and be easier to assess at a glance, rather than a circular gauge, or a text value.

10 ||||||||| 18
^^^^^^^^^
rrrgggrrr

Like ^^^ that, if I could switch to a fixed font in the forum response. :-)


Kiwi3  
#5 Posted : Saturday, September 28, 2019 1:10:41 PM(UTC)
Kiwi3

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 9/28/2019(UTC)
Posts: 1
United States
Location: Alabama

If they are possible, could you allow us to index them so that the "good" range is at the same level as other gauges of the same size. So that you only have to glance to see that all the bars are at the same level.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.