logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
issaquahwa1979  
#1 Posted : Monday, August 24, 2020 8:31:22 AM(UTC)
issaquahwa1979

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 8/23/2020(UTC)
Posts: 6
United States
Location: Issaquah

I tried calling your company today I just had a quick question as to why I might not be able to make this work. Everything seems to be connecting I get a blinking green light but I get no data. I selected the OBD2 mode but nada. Thanks!
Mark  
#2 Posted : Monday, August 24, 2020 9:03:55 AM(UTC)
Mark

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 4/12/2014(UTC)
Posts: 452

Was thanked: 9 time(s) in 8 post(s)
Your 2005 RAM is too old for the current OBD2 spec. The earliest year we've seen it working is 2015. You can return it for a full refund if you have no other need for it.
issaquahwa1979  
#3 Posted : Monday, August 24, 2020 10:13:04 AM(UTC)
issaquahwa1979

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 8/23/2020(UTC)
Posts: 6
United States
Location: Issaquah

Thank you for the prompt response, I actually purchased this for my 2013 motorhome which is on a Freightliner m2 chassis so I had just hoped it would work on the RAM because I really like the digital dash idea. So I will be using it on that It was just a matter if I bought a second one. By the way it looks like we are neighbors I am on squawk mountain. If you ever need anybody local to do testing of any kind let me know!
issaquahwa1979  
#4 Posted : Monday, August 24, 2020 10:27:25 AM(UTC)
issaquahwa1979

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 8/23/2020(UTC)
Posts: 6
United States
Location: Issaquah

That's interesting I can't seem to edit my reply... Fortunately on the RAM I still have my edge programmer which also has the display for all of the OBD2 bid data.
Mark  
#5 Posted : Monday, August 24, 2020 10:35:53 AM(UTC)
Mark

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 4/12/2014(UTC)
Posts: 452

Was thanked: 9 time(s) in 8 post(s)
Originally Posted by: issaquahwa1979 Go to Quoted Post
Thank you for the prompt response, I actually purchased this for my 2013 motorhome which is on a Freightliner m2 chassis so I had just hoped it would work on the RAM because I really like the digital dash idea. So I will be using it on that It was just a matter if I bought a second one. By the way it looks like we are neighbors I am on squawk mountain. If you ever need anybody local to do testing of any kind let me know!


PM or email me and I'll get back to you about possibly joining our beta test program if you're interested.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.